DVD VARAŽDINSKE TOPLICE: Održana 5. “Mala Skupština”

Dana 30.12.2017. godine u prostorijama vatrogasnog doma u Varaždinskim Toplicama održana je 5. Mala Skupština uz prisutstvo 40-ak mladeži, te njihovih voditelja i članova Upravnog odbora.

Pozdravnim riječima otvorio je Malu skupštinu, predsjednik DVD-a Milan Čolja, a rad Male Skupštine preuzelo je radno voditeljstvo sastavljeno od prestavnika  vatrogasne mladeži Lee Rissi, Dalije Herdoman, Marka Dvorskog i Martine Zorman. Izvješće o radu djece i mladeži prezntirala je Jana Huzjak, te je za sve članove pripremljen video kojim se prikazao rad vatrogasne mladeži kroz prošlu godinu. Prošle godine natjecateljske ekipe osvojile su ukupno 22 pehara (16 zlata) ali posebno valja istaknuti rezultat ženske mladeži koje su sada već drugi puta za redom postale županijske prvakinje te izborile plasman na XIII. Državno natjecanje vatrogasne mladeži. Plan rada za sljedeću godinu iznio je član vatrogasne mladeži Leonardo Grabar, a na samom kraju podijeljene su i zahvalnice svim trenerima i pomoćnim trenerima (Marinela Belavić, , Ljiljana Belavić Kliček, Ivan Ratković, Darko Belavić, Luka Pokos, Tihomir Dvorski, Julijano Sijarto, Lana Šimek, Mateja Dvorski, Martina Zorman, Nikolina Pantaler i Dora Huzjak) te posebne zahvale roditeljima i sponzorima koji su kroz prošlu godinu podržali rad sa mladima te omogućili opremu koja je bila potrebna za sudjelovanje na natjecanjima (Bernarda d.o.o., TTI d.o.o. i Metalna galanterija i tiskanje Nofta, Stolarija i pilana Ratković, Autopraonica Ivan).

Posebni gosti Male Skupštine bili su zamjenik predsjednika Odbora za vatrogasnu mladež Varaždinske županije Ladislav Tuk, zamjenik gradonačelnice grada Varaždinske Toplice Ivica Čičak, zapovjednik vatrogane zajednice Grada Varaždinske Toplice Mario Karafin,  predsjednik vatrogasne zajednice Varaždinske Toplice Milan Čolja, prijateljsko društva DVD-a Sveta Marija i DVD Novi Marof koji su se prigodnim govorom obratili najmađim članovima DVD-a te pohvalili njihov rad u prošloj godini i zaželjeli puno uspjeha sljedeće godine u daljnjem radu.

Druženje najmađih članova nastavilo se tokom cijelog posljepodneva uz prigodni domjenak koji su pripremili članovi DVD-a zajedno sa roditeljima djece i mladeži.

Posebno treba istaknuti da je stvarno ugodno biti u takvom Društvu gdje postoji veliki broj mladih članova koji znače dugotrajnu opstojanost Društva, te je upravo zato važno da se sa njima radi tokom cijele godine i da ih što više uključuje u sam rad društva.

Više fotografija pogledajte u prigodnoj foto galeriji:

DVD Varaždinske Toplice

print