LESKOVEC: Održana 4. Mala skupština mladeži i podmlatka

Dana 13. studenog 2016. održana je 4. Mala skupština djece i mladeži DVD-a Leskovec.
Na sjednici su se najmlađi članovi ovog Društva u okviru VZG Varaždinske Toplice osvrnuli na proteklu sezonu koja je bila uspješna (natjecali su se na području dvije županije i grada Zagreba). Ukupno su bili na 16 natjecanja. Svoje slobodno vrijeme provodili su i na različitim radionicama. Svaki član djece i mladeži dobio je diplomu za svoj trud i rad. Nakon dodjela diploma riječ su imali naši gosti.

img_9377

Poslije službenog dijela održan je mali domjenak, a nakon njega druženje uz ples i karaoke s prijateljima iz DVD-a Martijanec i DVD-a Ljubešćica.
Zahvaljujemo se našim gostima: gđi. Goranki Štefanić, gradonačelnici Varaždinskih Toplica, Dejanu Ivanušecu, v.d. županijskog vatrogasnog zapovjednika, Josipu Cingesaru, predsjedniku Odbora za vatrogasnu mladež VZŽ, Zvonku Videcu, v.d. tajnika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, Dominiku Dušaku, predsjedniku Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice, Milanu Čolji,  zamjeniku zapovjednika Vatrogasne zajednice grada Varaždinske Toplice, Vladi Dvekaru, predsjedniku DVD-a Leskovec, Dejanu Denžiću, zapovjedniku DVD-a Leskovec, gostima iz DVD-a Martijanec i DVD-a Ljubešćica te voditeljima i roditeljima.
Ponosni smo i sretni što u našem malom selu velik broj djece pokazuje interes i svoje slobodno vrijeme provode s vatrogascima. Želja nam je da i sljededa godina bude ispunjena veseljem, zajedničkim druženjima, uzajamnim pomaganjem i poštovanjem te dobrim rezultatima na natjecanjima.

img_9464

Voditeljica djece i mladeži:
Danijela Denžić

print