POŽEGA: Požeški vatrogasci na božićnom domjenku

Vatrogasna zajednica grada Požege pred nekoliko je dana u Vatrogasnom domu u Industrijskoj ulici organizirala prigodni blagdanski domjenak za vatrogasce DVD Požege, DVD Gornjih Emovaca i JV postrojbu Grada Požege te ostale goste i uzvanike.

Sve nazočne pozdravio je predsjednik Vatrogasne zajednice grada Požege i DVD-a Požega Šimun Miletić. “Sve što smo kao članice vatrogasne zajednice planirali u ovoj smo godini upotpunosti ostvarili.Provedeno je stručno obrazovanje članova, sudjelovali smo na raznim natjecanjima, a bili smo i predstavnici na državnonm natjecanju s mladim muškim i ženskim ekipama. Najvažnija je međusobna suradnja naših članica,” naglasio je Miletić.

Nazočne je pozdravio i zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Požege Zdenko Mautner.”Ova godina nije bila toliko teška, nismo imali toliko događaja i požara, zadržali smo se na 350, od 120 vatrogasnih a 230 su usluge, a lani je  toga bilo čak 660, što znači da dobro radimo,” naglasio je Mautner te svima poželio čestit Božić i uspješnu novu godinu.

nn22

dscn5773

dscn5775

izvor: slavonski.hr

print