PROIZVOD MJESECA: Vatrogasni zidni kalendari

Tramex d.o.o. i Grafički studio MIMI iz Ivanca poznati su poslovni partneri mnogobrojnih vatrogasnih organizacija u Republici Hrvatskoj, a njihovi posebno dizajnirani suveniri, među kojima valja izdvojiti majice s originalnim dizajnerskim rješenjima, rado su viđeni i među vatrogascima u mnogim zemljama svijeta.

Krajem prošlog mjeseca javnosti je predstavljen dizajn 12-listnih zidnih kalendara za 2017. godinu s vatrogasnim motivima. Poznato je kako vatrogasci ove kalendare tradicionalno dijele kućanstvima na vlastitom području djelovanja, često povezavši istu aktivnost s preventivnim pregledima, stoga ne čudi i veliki interes za nabavom kalendara za narednu godinu.

Pregled dizajna listova donosimo u nastavku:

– format: B4 (230×330 mm)
– opseg: 12 stranica
– papir: kunstdruck sjajni 135 gr
– uvez: žica
– dotisak: na podložnom kartonu

U ponudi su i personalizirani kalendari s vlastitim fotografijama naručitelja, kao i kalendari s motivima hrvatskih i stranih vatrogaskinja.

Više informacija o ponudi partnera našeg portala, pregled dizajna svih vrsta kalendara, ostalu ponudu suvenira za vatrogasce, kao i njihove kontakt podatke možete pronaći na njihovoj web stranici vatrogasni-kutak.com!

print