SVETI PETAR OREHOVEC: Održano općinsko vatrogasno natjecanje

 

Na nogometnom igralištu NK Hrvatski Bojovnik u Mokricama Miholečkim, u nedjelju 22. srpnja 2018. godine održano je vatrogasno natjecanje Vatrogasne zajednice općine Sveti Petar Orehovec, pod pokroviteljstvom Općine Sveti Petar Orehovec.

Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne te podizanja natjecateljske zastave, svima nazočnima pozdravnim riječima obratili su se zapovjednik VZO Sveti Petar Orehovec Dragutin Hendelja i načelnik Općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak, koji je i otvorio natjecanje.

Rezultate svih ekipa veoma je brižljivo obradio tajnik VZO Sveti Petar Orehovec Dragutin Matoić. Rezultati po kategorijama su sljedeći:

Djeca muška:
1. DVD Sveti Petar Orehovec
2. DVD Miholec
3. DVD Gornji Fodrovec

Djeca ženska:
1. DVD Miholec
2. DVD Sveti Petar Orehovec
3. DVD Mokrice Miholečke

Mladež muška:
1. DVD Gornji Fodrovec
2. DVD Sveti Petar Orehovec

Žene B:
1. DVD Sveti Petar Orehovec

Žene A:
1. DVD Gregurovec
2. DVD Mokrice Miholečke
3. DVD Miholec

Muški A:
1. DVD Gregurovec
2. DVD Ferežani
3. DVD Sveti Petar Orehovec

Muški B:
1. DVD Sveti Petar Orehovec
2. DVD Zaistovec
3. DVD Kapela Ravenska

Natjecatelje je bodrila mnogobrojna publika koja se odazvala i svečanom proglašenju najboljih i uručenju pokala, uručenim od strane općinskog načelnika Franje Poljaka, koji je prigodnim riječima izrazio zadovoljstvo održanim natjecanjem te ga potom i zatvorio.

Na otvaranju i zatvaranju ovogodišnjeg natjecanja čast za podizanje i spuštanje zastave pripala je članovima DVD-a Mokrice Miholečke, s čime je na određeni način odano priznanje DVD-u kao uspješnom organizatoru.

Izvjestitelj
Vatrogasne zajednice
Koprivničko-križevačke županije
Krešimir Juratović

print