Tvrtka AS LENČEK novi je subjekt na tržištu vatrogasnih vozila i opreme

Tvrtka AS LENČEK novi je subjekt na hrvatskom tržištu vatrogasnih vozila odnosno vatrogasne i spasilačke opreme, osnovana u rujnu 2016. godine sa sjedištem u Martijancu, nekoliko kilometara od Ludbrega. Prema riječima Antonije Lenček, direktorice tvrtke, svoje znanje i iskustvo žele prenijeti na druge osobe koje se nalaze u istim i sličnim djelatnostima i organizacijama u sustavu civilne zaštite, s bilo koje strane, kao kupci ili kao prodavatelji.

Zajedno sa svojim  glavnim partnerom, tvrtkom SVIT-ZOLAR d.o.o. iz Slovenije, nude najkvalitetniju vatrogasnu i spasilačku opremu te nova ili rabljena vatrogasna vozila prilagođena željama i potrebama kupaca. Jedini cilj osnivanja tvrtke je bio da na području cijele Hrvatske pruže vatrogascima i spasiocima sigurnu, kvalitetnu te standardima prilagođenu opremu i vozila kako bi oni u svako doba mogli ostvarivati nenadmašiva postignuća i rezultate pri spašavanju te zaštiti ljudi i imovine.

Recimo i kako je tvrtka AS LENČEK jedan od partnera portala vatrogastvo.hr, a više informacija o samom poslovnom subjektu, njihovoj ponudi te kontakt podatke možete pronaći na njihovoj web stranici.

AS LENČEK

print