(VIDEO) SAD: Vatrogasac napustio vlastito vjenčanje kako bi sudjelovao u gašenju požara

 

Vatrogasac iz američke savezne države Minnesote napustio je svoje vjenčanje radi sudjelovanja u gašenju požara na obližnjoj lokaciji, ostavivši svoju nevjestu u vatrogasnoj postaji za vrijeme intervencije odnosno poziva na dužnost.

Jeremy i Krista Bourasa svoje su vjenčanje imali u Vatrogasnoj postaji St. Paul Park i upravo završili razmjenu zavjeta kada je primljen zahtjev da sve postrojbe pruže ispomoć u gašenju požara. Gledajući svoju mladenku, Jeremy je bio neodlučan u tome hoće li uništiti svoj veliki dan, no Christa ga je razumjela. “Pogledala sam ga i vidjela to u njegovim očima. Osjećao se tako rastrgan”, rekla je Krista. “A ja sam rekla: “Kreni dušo. Trebaju te.”

Prema Today, Krista je znala što je važno. “Imam ostatak svog života s njim”, rekla je. “Tog su ga trenutka trebali.”

Fotograf vjenčanje December Orpen opisao je trenutak kao “bezuvjetnu, nesebičnu ljubav, ne samo jedno za drugo, već i njih oboje za svoju zajednicu i za ono što je ispravno.”

Za Kristu, požar je osobna stvar – njezina nećakinja i nećak poginuli su prije dvije godine nakon što su zaspali u gorućoj kući.

Nakon povratka s intervencije Jeremy je zaplesao sa svojom mladenkom. “To je samo vrsta šlaga na torti, jer znam da je ona ovdje do kraja mog života”, rekao je.

 

izvor: firefightingnews.com

print